Filmová režisérka Isabel Coixetová vypráví o svém dojmu o katalánském spiknutí

ISABEL COIXET

Sdílejte tento článek

Důležité vyjasnění níže uvedeného stanoviska: Nejsme si jistí, že text ředitele filmu Isabel Coixet nebyl výsledkem falešné vlajky, která se snaží létat jinými záměry, protože jsme se snažili zjistit původ a Je možné, že jsme dosáhli cíle v cíli, v němž byli brankáři příliš přesvědčeni, a proto budeme i nadále uplatňovat pravost psaného textu.
V opačném případě, a v okamžiku, kdy jsme se tvrdí, která podepsala jeho manifestu, desclavaríamos tento blog plný text, včetně těch, které dělají zmínku o jeho rozsáhlé filmografie a zasloužil ocenění obdivovaná díla, alespoň na naší straně a na straně jeho kritici mohou vidět jen to, že jsme konečně mohli stát vítězi jeho špatné a úmyslné hraní, která ukázala, pozdní trest od nás, chápeme energie corearlo s vítězstvím a se stejným nadšením používáme každý den předávat cenné informace.

Upřímný, stručný a jednoduchý názor de Isabel Coixet, Ředitel filmu, o hanebné nezávislosti, kterou očekává rozložený podíl Katalánska.

Katalánsko a Španělsko: Vlaky s mnoha cestujícími s obsazením a bez konce


Isabel Coixet, dKatalánský režisér kina, vypráví svůj dojem s absolutní barvou autenticity o katalánském spiknutí. "Příběh inspirované skutečnými událostmi"

Všem mým přátelům rozptýlených kdekoli na světě, s pamětí a náklonností :

Tento víkend jsem si uvědomil, že někteří moji mezinárodní přátelé jsou špatní nebo zmateni, protože co se děje ve Španělsku s Katalánskem, Doufám, že to pomůže:

Španělsko je západní demokracie a její katalánští občané často hlasují. Ve skutečnosti mezi evropskými, národními, regionálními a komunálními volbami za poslední pět let hlasovali 6.

* V posledních regionálních volbách se strany pro secese rozhodly spojit kolem jediného tématu - nezávislost - a nejen oni nedokázali získat většinu hlasů, ale také ke ztrátě míst v souvislosti s předchozími volbami. Průzkumy, včetně těch, které vyplácejí separatisté, ukazují, že podpora nezávislosti je menšina a v poklesu.

Katalánsko není "utlačováno". Je to jeden z nejvíce prosperujících regionech Španělska a jeho občané mají vysoký standard bydlení, a zároveň se těší jedno z lnejvyšší míry samosprávy v každém regionu Evropy.

* Strana, která tradičně vedl regionální vláda Katalánska se používá v posledních letech 30 veřejnými penězi podporovat separatistické agendy prostřednictvím místní i mezinárodní vzdělávání a médií a kultury, mluvené, psaný a vizuální a nelegálně financoval zkorumpovanou schématu, v níž smluvní partneři museli zaplatit úplatky alespoň za 3% všech veřejných prací, které neoprávněně musely projít oknem.

* V regionu Katalánsko nikdy neexistovala jako nezávislá politická entita a byl součástí království Aragon, který se spojil s dynastické království Kastilie ve 1492 k vytvoření Španělsko známe dnes. Neexistuje "unie", jako ve Velké Británii. Katalánsko je Španělsko, co je Rousillon do Francie nebo Cornwallu do Anglie.

* Španělsko je parlamentní demokracie s ústavou, kterou lze změnit. Hlasování o územní odtržení by vyžadovalo takovou změnu a zásadní podporu většiny Španělů zákonem.

* Žádná země nebo mezinárodní organizace (s výjimkou Nicolás Maduro ve Venezuele) podpořila tento separatistický hnutí.

Tak proč je to rozruch? , Jak ekonomika zlepšuje a podpora nezávislosti klesá, separatisté bojí „miss lodi“ a, rozbíjející se španělskou a regionálních právních předpisů, tak pustila do destruktivní kampani prezentovat ústřední vládu jako „zlo“ ne umožnit regionální referendum, které není v souladu s ústavou (široce schválené v celém Španělsku, včetně Katalánska). Tento hluk rovněž skrývá regionální skandály korupce a zřizuje odštěpky jako oběti dalších všeobecných voleb.

S obavami a náklonností.

Isabel

Filmografie

2017 Knihkupectví (původní název Knihkupectví)

  • 2016 Zlomené srdce není jako rozbitá váza nebo váza (krátký film)
  • 2016 Španělsko za den
  • 2015 Mluvíme o Rose. Vězeň z Hissene Habré
  • 2012 Bílý příliv
  • 2011 Poslouchat soudce Garzona
  • 2010 Aral. Ztracené moře
  • 2007 Invisibles: Dopisy k Noru
  • 2004 Je to důvod! (epizoda "Nesnesitelná lehkost nákupního vozíku")
  • 1998 Los que Aman
  • 1989 Je příliš staré, než zemřela mladá
  • 1984 Podívej a uvidíš

Ceny Goyy

RokFilmKategorieNásledek
1989Je příliš staré, než zemřela mladáNejlepší nový režisérKandidát
1997Cosas que te nunca dijeNejlepší originální skriptKandidát
2003Můj život bez měNejlepší režisérKandidát
Nejlepší přizpůsobený skriptVítěz
2006Tajný život slovCena Goyy za nejlepší filmVítěz
Nejlepší režisér
Nejlepší originální skript
2007NeviditelnýNejlepší dokumentární film
(sdíleno s ostatními řediteli 4)
Vítěz
2012Poslouchat soudce GarzonaNejlepší dokumentární filmVítěz
2016Nikdo nechce nocNejlepší adresaKandidát
Nejlepší film
2018KnihkupectvíNejlepší adresaVítěz
Nejlepší přizpůsobený scénář

Medaile kruhu kinematografických spisovatelů

RokFilmKategorieNásledek
1996Cosas que te nunca dijeNejlepší originální skriptVítěz
2003Můj život bez měNejlepší přizpůsobený skriptVítěz
2005Tajný život slovNejlepší režisérVítěz
Nejlepší originální skript
2017KnihkupectvíNejlepší režisérVítěz
Nejlepší přizpůsobený skript

Feroz Awards

RokKategorieFilmNásledek
2018Nejlepší adresaKnihkupectvíVítěz

Forqué Awards

RokKategorieFilmNásledek
2004Nejlepší film za rokMůj život bez měKandidát
2006Nejlepší film za rokTajný život slovVítěz
2008Zvláštní cena EGEDA za nejlepší dokumentární celovečerní filmNeviditelnýKandidát
2016Nejlepší hraný filmNikdo nechce nocKandidát
2018Cena za nejlepší hraný filmKnihkupectvíVítěz

Gaudí Awards

RokFilmKategorieNásledek
2018KnihkupectvíNejlepší adresaKandidát
Nejlepší scénář

Ceny křesel

RokKategorieFilmNásledek
2006Nejlepší katalánský filmTajný život slovVítěz
2003Můj život bez mě

Další ocenění


Sdílejte tento článek

Komentáře

Buď první, kdo ohodnotí tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*