Шпанска политика

Решението за проблемот на мрзеливоста на шпанските политичари е д-р Франкостин

Зборува јасно и гласно, не заборавајте да се направи денес што утре ќе не направи да се спие "Мона" нелицемерна во психијатриска воспоставување наречен Шпанија, кои имаат од страна на доктор FrancoStein На [...]

Карибите

Куба: Операција Кука, пример за воена стратегија со железната тупаница

Кука, на пример на отворање стратегија железна тупаница и затварање кога хармоника емитираат офанзива танго меѓу непријателските линии Откријте има кубанскиот агенти нурнати [...]

Карактерите

Џет Ли, легенда која сѐ уште е жива, која, за жал, пред повеќе време е постара

Џет Ли, се бори против раното стареење кое го ослабува интегритетот на човечките суштества, и чекаме дозволата на женската страна да се повика во овој случај на професор по професија [...]

Шпанска политика

Каталуња - Шпанија, љубоморни односи што ќе доведат до развод или неисполнет налог за ограничување

Франциско Франко Бахомонде, ако се реинкарнирал и видел што би можел да го доживее, тој би сакал да остане во саркофагот. Во сето ова неред од процесот на независност на Каталонија, постојат некои виновни луѓе кои продолжуваат со [...]